„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe”
/Márai Sándor/
Partnerek

Építési napló vezetés

Baloghné Mihály Krisztina vagyok, és az építési napló vezetésében én segítem Attiláékat az építkezés ideje alatt.

Közreműködésem hasznos lehet bárkinek, mivel mióta bevezetésre került az elektronikus építési napló, azóta foglalkozom az e-építési napló rendszerével. Célom, hogy az egész ország területén gyors és hatékony segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik építkeznek, valamint építenek.

Általános építményektől a sajátos építményekig, kisebb bővítésektől többlakásos társasházi beruházásig mindenféle építkezésnél segítek mind a kivitelezőknek, mind az építtetőknek nagy tapasztalattal. Mindenféle helyzetre sikerült eddig megoldást találnom, így abszolút leveszem Megbízóim válláról ezt a terhet!

Ember közelibbé, átláthatóvá teszem az építési naplózást és a kötelezettségeiket az építkezés résztvevőinek, így munkám során hasznos tanácsokkal is ellátom a Megbízóimat.

Amikor megkerestek, hogy működjek közre ennek az építkezésnek az építési naplózásában, örültem a felkérésnek, mert olyan építészeti technikákat alkalmaznak, melyek környezettudatosak.

epitesinaplozas

Úgy gondolom, hogy a saját érdekében minden embernek törekednie kellene arra, hogy a lehető legkisebb mértékben károsítsa a természetet, és meg kell teremteni az alapokat, hogy mindenki olyan házban élhessen, amely összhangban van a környezetével, és nem kiaknázza a természeti erőforrásokat, hanem kiegyensúlyozottan él vele. Öröm egy ilyen projektet szakmailag támogatnom.

Üdvözlettel,

Baloghné Mihály Krisztina

Elérhetőségek:

Telefon: 0630/498-40-29

E-mail: epitesinaplozas@gmail.com

Web: www.epitesinaplozas.hu

Facebook: www.facebook.com/epitesinaplozas/

epitesinaplozas